Dagen efter.

Söndagen är alltid Dagen Efter. Även om man inte dricker på lördagen är söndagen alltid till för bakfylla, riktig eller sympatisk. Igår var jag förvånadevis nykter, men man känner sig endå otroligt bakis dagen efter, det suger.

Söndagen=Bakfylledagen


Lär er det, det är då man är för sig själv ox tycker allmänt synd
om sig själv. Okej?
KAN NI ÄCKLIGA JÄVLAR SOM RINGER O FRÅGAR OM VI SKA GÖRA NGT PÅ SÖNDAGAR BARA LÄGGA AV!?
Men idag var jag faktiskt borta, jag var ju på rally. Såklart, det enda man går upp frivilligt för på söndagar är antingen Folkrace eller Rally. eller ngt annat som har med motor att göra.Sen kanske en lekkamrat med, men det e ju en annan historia.

God natt nu människor, nu ska jag gå och lägga mej.

Jag funderar förresten på att skaffa lösenord med. Undra vilka som vill ha det . Det är många som läser, men de e juu aldrig folk som kommenterar. Det är tråkigt.

Och juste, ngt jag e jävligt less på e Blondinbella. Usch i fy, En förvuxen fjortis som tror sej vara vuxen. Som hatar alla som har mjukiskläder på sej till skolan. HAHA! Skulle jag gå med typ skjorta o kavaj till skolan o mecka med? Idiotbella. Klart att beror på vilken skola man går i med, men alla gr i inte i norra real, eller va fan hon går i. Världen e större än den värld hon lever i. Usch o fy för Blondinbella!

...

God Natt Gott Folk:)

VARNING FJORTISINLÄGG!

Jag tänker på Jimmy, jag tänker på chippen , jag tänker på nanna, jag tänker på petra jag tänker på mamma, jag tänker på farmor RIP!, jag tänker på pappa,jag tänker på andreas, jag tänker på carro, jag tänker på Jim&Emy, jag tänker på Viktor, jag tänker på lillsandra, jag tänker på björk, jah tänker på agnes, jag tänker på my, jag tänker på miriam, jag tänker på Lilla elin, ja tänker på robban, jag tänker med hjärtat! Vissa finns inte i mitt liv längre, de e dom jag tänker allra mest på.
Älskade Farmor, älskade farmor, min bästa vän! Du lämnade mej för ett år sen, utan förvarning!Du var den som jag va hemma hos varje dag efter skolan, du va de jag kunde åka till på helgerna fastän jag skulle träffa kompisar. Och detta var på grund av att du verkligen var min bästa vän.Jag saknar dig som fan farmor,vila i fred!

Jimmy, älskade vän, hur fan kunde jag vara så dum? Eller hur kunde du vara så dum? Två års vänskap försvann den elfte augusti, precis efter vi kommit hem fr¨ån sthlm cruising. Jag saknar dig, men det som jag gjorde för två år sen e länge sen , och jag skulle göra vad som helst för att få det ogjort. Men du har alltid vetat om vad jag gjorde då. Så det känns bara jävligt fel att det nu ska förstöra vår vänskap nu. Jag saknar dig som inåt helvete. Du va den jag ringde när jag behäövde böla, eller när jag inte ´kunde sova, jag saknar det.
Take care!


Älskade Inanna! Dig o alla andr har jag kvar o jag kan bara säga att jag tycker du ska flytta hem nu för jag vill ha dig hos mig!

Chippen , jag bryr mig om dej!

Petra, jag har inte träffat dig på 2 veckor typ! De e du som får stå ut med allt prat om alla o jag hoppas du vet hur mycket du betyder!

Mamma, du har vart borta en vecka nu, o bajs vad du ställer upp på mig!

Pappa, du e inte som andra pappor, du e min pappa och damn du e bra på det!

Andreas tänker jag bara på för att vi bråka förut, syskonkärlek^^.

Carro, knäppa syster!

Jim/emy, ni är en av de viktigaste jag har i mitt liv, ni får mig att kämpa vidare! När ni skriker "moooster" när jag kommer hem till er eller tvärtom ger en så jävla mycket livglädje så jag kan inte förklara!

My, vår ekerötur;), träffar dig varje, men vi gör aldrig saker, ändring nu!

Björk vafan!:D

Och älskade lilla agnes(host magnus) jag saknar oss!

Miriam ,jag saknar dig som fan! Vi har inte setts sen den åttonde juni då jag slutade skolan!

Lilla elin, min lillasyster vafan!

Robban ,ja saknar dig med faktiskt;)




Jag hatar dessa fjortisinlägg men ja vet att mångfa läser min blogg, o jag kan verkligen inte prata känslor, så det fick bli ett "jag e tokblonderad, idominälskande flicka" inlägg, även kallad fjortisinlägg.

Btw så borde fjortisar dödas, dom e så fula!

AIK-DIF!

Snart bär det av till matchen med linn i hennes vän bella! Shit va vi kommer krossa gnaget ikväll! SHIT BAD KUL VI SKA HA IKVÄLL BRYDAR!

vafan

Nu e allt fucktup, jag vet inte va jag känner eller hur jag ska känna. Eller ska jag känna ngt överhuvudtaget?Jag pallar inte med mitt liv nu, jag ska stänga av alla mina känslor för ett tag. Bara få vara jag ensam, istället för att alltid ngnting på gång hela tin. Fan ta killar som är otrogna mot deras flickvänner o sen vägrar stå för de!FUCK THEM!.Jag pallar inte at alla tjatar på att dom vill ha pojkvänner hit o dit, varför liksom? Jag pallar inte kärlek. Det där att man måste tänka så jävla mycket på den andra, och man ska inte såra den andre, vem fan pallar sånt`inte jag, inte nu.Sån e jag, hittar en ny att hålla på med innan jag släppt den innan.Ibland åker man dit på de som nu , man skiter i allt.Jag pallar inte kärlek, ja pallar inte trycket, Jag pallar inte tänka hela tin. Det e bara sjukt jobbigt. Okej, jag älskar er som läser de e grymt skönt att bara kunna skriva av sej alla känslor ist för att prata , its just not me.

pussssspåer!

Usch

...va jag inte tycker om att tycka om en person alldeles för mycket......

En annan dag

Aop har inte så mycket att berätta idag. Fick ur mej det mesta igår. Blev nästan lite chockad idag när man såg alla "barn" som börjat skolan. "lilla" Elvira, Magnus lillasyster, har börjat sexan! Jag kom liksom ihåg nör jag börja sexan, jag kände mej jättestor. Haha. Men usch
ja, sen såg jag en annan "liten" kille som hde blivit sjukt stor i mina ögon. Han som var så liten förr, men då påminde my mej så snällt om att han bara var ett år yngre än mej haha. Vi prata om droger idag i skolan, fy fan vad jag hatar droger. Det är bland det värsta jag vet. Ingen i min närhet drogar men jag hatar det endå, de är hemskt!Det var bombhot idag i ekerö centrum med, hahah våran lilla håla! Men men , och allt dessa prat om denna nollning hela tin, ja pallar inte! Man får väl stå för det där själv hur mycket man dricker när man nollas?! Om man dricker så man får mer än 3 promille i blodet och var nära o dö, va fan ska föräldrarna anmäla skolan för då? Det var ju liksom deras dotter som drack,inte skolan. Sverige blir mer o mer likt usa asså. Det e sjukt. Och det står alltd om enskilda fall i tidningarna , kan nästan slå vad om att 80% av alla ettor nollas av äldre. Men medie försöker få det att se ut som om det är alla skolor. Usch på media!Men nu ska jag leka med mina hundar;)

Hare!

Är jag rasist nu också?

Är det verkligen rasistiskt att älska sitt land hejdlöst? Jag älskar sverige, över allt annat. Men jag vill inte säga att jag är rasist. Okej jag kan ha åsikter, det har alla! Men det har man lika mycket mot svenskar. Bara att när man säger ngt om en invandrare heter det att man är rasist. Men ingenting om man säger att en svensk är en idiot. Shit vad jag inte förstår mej på alla som bor i sverige om håller på o säger att allt e rasistisk.Man måste få älska sitt land utan att få höra saker som att man är rasist. Om jag säger att jag lyssnar på svensk musik, tar ni mej automatiskt som rasist!? Och om jag säger att jag nästan bara har svenska vänner, är jag också rasist. Kan ni inte tänka? Jag vill verkligen inte säga att jag är rasist, invandrare ska ha samma rättigheter som vi svenskar.MEN! Förstör dom vårt land , kan dom åka hem till sitt hemland o förstöra det iställer enligt mig. Eller att dom söker hjälp. Och det var prat förut om att det skulle komma en språklag, alltså att alla måste kunna göra sej förstådd på svenska.Det var tydligen också rasistisk. VARFÖR? Man flyttar till sverige oftast för att få det bättre. Varför ska vi anpassa oss till dom då? Det är väl dom som ska anpassa sej efter oss. I fängelsen är 80% invandrare, ja och? Det är för att dom inte kan göra sig förstådda alltid.Därför ska det vara språkkrav. Jag tror att svenskar gör lika många bråk som invandrare, och det är inte för att vi särbehandlar vårt egna folk, som vissa säger. Så är det inte. Men tänk på det här innan ni nästa gång ni ser en invandrare och en svensk bråka, den svenska behöver inte vara rasist.Men vi svenskar ska sluta särbehandla invandrare som om de var några kungligheter, behandla alla lika.

JAG ÄLSKAR MITT HEMLAND, SVERIGE!!!<3

LOVAR!

Nu ska jag blogga ofta! Förlåt för uppehållet, men det har vart så mycket:S. Men nu sk jag ta mej i nacken:)

Kärlek?

Asså jag orkar inte kärlek. Det suger, okej att det e mysigt o ha någon att kramas med, men det e det man har vänner till! I måndags förlorade jag en för mej väldigt värdefull person för mej, pga ett dumt misstag. Man får liksom skylla sig själv. Men om du läser det här J ka jag baa säga att ja kommer sakna dig enormt! 2 År liksom, det e sjukt.
Men iaf, träffat ngn har jag gjort. Men det e sjukt jobbigt , han har brud men han e fett på. Säger att han ska göra slut med henne o blabla, bara jag säger till så gör han det. Men vill jag det? Jag vet inte. Jag trivs själv att kunna göra va jag vill, med vem jag vill. Ska det vara så svårt att förstå? Nu säger ni" hon har aldrig varit kär på riktikt" o JO det har jag. Men ja klarar inte av den där svartsjukan som alltid finns i ett förhållande, och den finns alltid där, även om vissa e bättra på att dölja den än andra. Jag döljer den jävligt bra, men jag mår piss efter ett tag. Medan de killar jag träffar inte kan dölja sin svartsjuka, vilket jag blir så pissed på! Jag är den som säger va jag tycker, bangar inte en diskution eller ett bråk(asså jag bangar inte på att ställa upp för mina vänner om de hamnar i bråk, hamnar inte ofta i slagsmål själv, men visst det ar hänt). Jag är inte den tjejen bara. Ja har lättare att umgås med killar än tjejer, kanske därefter mitt val av yrke. Jag pallar inte killar som beter sig som brudar som håller på o säger " du får inte umgås med den eller den" jag umgås med vem fan jag vill! Och när jag vill!Därför vet inte ja om jag ska fortsätta med denna lilla pojke eftersom det e sjukt onödigt att jag får han att göra slut med sin brud( om de nu e som han säger) fast jag inte ens vill ha han. Eller vill o vill, jag vill ha en riktigt bra killkompi eftersom jag har aldrig kunnat lita på ngn kille riktigt igen efter det där som hände för ngt år sen på adelsö. Okej kanske ni tänker, det var inte så farligt, men det tog djupare inuti mej än vad ni tror. att bli sviken så av sin "bästa vän" är fanimej inte lätt! Därför har jag nästan bestämt mej för att aldrig ha en bästa vän igen, utan bara NÄRA vänner. Jag pallar inte att bli så sårad i besviken igen . Ja vet inte om ja pallar kärlek, men ja börjar ju liksom få känslor resten kanske kommer? Tänk om jag om ett halvår säger att ja aldrig skulle kunna tänka mej ett liv som singel. Allt an hända liksom men jag vet inte vad jag vill. Och det ble ett väldigt förrvirat inlägg I know! Men nu skriver jag bara vad jag känner just nu. Jag orkar inte , o som ja sa till en klasskompis idag SUGER ja på att prata känslor, men skriva det kan ja! Lite pinsamt, men jag fick faktiskt mvg i litteratur! O ja! Det är ett ämne i waldorf! HAHA! . Annars ha mitt liv vart jättebra på senaste tiden, har inte varit hemma på jättemånga helger så ikväll ska jag bara kolla på film med mammsen, imorgon ska ja antingen:vara med Magnus, sandra, sandra, eller ngn annan, ja vene riktigt O imorgon ere Sverige-Danmark kan man ju inte missa.Hoppas inte bara den där jävla dansken kommer HAHA. Sen ska jag o linn på derbyt mellan AIK-DIF! VI SKA KNÄCKA ER JÄVLA GNAGARE!
men nu tycer jag att ja har skrivit mycket så nu sätter jag punkt för mej:)
Hare!

PONTUS

JAG TÄNKER PÅ DIG!

RSS 2.0