Mitt liv.

Kan människor bara lära sig att jag gör vadfan jag vill med mitt liv. Ingen ska lägga sig i .Finns där istället om jag gör ett misstag, för alla måste göra sina misstag. Sluta prata , och ta saker för givet, ang vem jag träffar vem och vad som händer i mitt. Har jag inte berättat det för er  så behöver ni inte ens fråga. Mitt liv är mitt och ingen annans.Jag gör vad jag vill, för jag vill begå mina egna misstag istället för att göra misstaget att inte begå misstag.

MIN mamma

Jag vill bara tacka dig för att du finns, och att du är den enda som bryr sig i familjen <3mamma<3


blundat för sanningen

Jag orkar inte blunda för sanningen längre. Varför finns du inte här för?  Jag orkar inte vara ensam längre, jag vill inte.



Jacqueline Lundberg, jag saknar dig. Sitter och storbölar just nu för att jag saknar dig, Det känns som om vi aldrig har tid för varandra och jag hatar det . Jag vill bara krama om dig , jag vill ha en sån kram som på connys fest. Det va ju du och jag mot alla, vafan  hände? Jag vill känna din närhet och aldrig släppa taget.
Jag kan leva utan dig, det har jag gjort förut. Men känner jag som jag gör nu , med utkletad maskara i hela fejset, är jag inte så säker på att jag vill.Jag kommer bli förstörd, allt som vi sa att vi skulle göra, kommer det bli av?
Jag kan inte andas utan dig. Du är så mycket mer än bara en vän. Jag vet att det har hänt mycket under tiden vi kännt varann, men mest bra saker. Det känns som om jag kännt dig hela mitt liv. Snälla , lämna mig inte,
Jag vill inte , jag vill inte. Jag vill inte förlora dig.

Visdomsord från madde

Låt inte ett litet misstag förstöra en stor vänskap<3

människor

Det finns ca. 6 miljarder människor på våran planet. Men vissa är bara mer värda än andra.


Jag vet inte vad jag ska säg. Kan bara säga en sak; Jag är besviken på dig.Jag hade högre förväntningar än så på dig.


mjukisbraller

Jag börjar hata dom mer och mer nu.

Dom

Dom säger att jag skiter i allt.


Men det skiter jag i.

;)

Shiit vilken fräsching:)

haha

Ja Orkar inte skriva ett lång inlägg , men ja kan säga att jag verkligen ääälskar min skola.
Bildbeviset på varför.image57




Sen åkte jag , sandra och nena in och sa upp oss på jobbet.
godnatt.

Hittade bilder

Haha hittade mina bilder från balen , så dom kommer nu. Har bara bilderna från när Jag, Jacqe, Alma och Linn gjorde i ordning oss:)



Jag orkar verklige inte ladda upp alla, för bilderna är i så bra kvalitet att det tar hundra år att ladda upp  en;)

haha

" Vi kommer ju inte kunna träffas lika ofta han och jag. Kanske någon gång på helgerna. Men det ska ju li roligt att han flyttar, men jag kommer ju sakna hónom. ..  Men han ska ju bara flytta tio meter bort"
 Asså jag älskar verkligen i en annan del av köping alltså.

´Vill bara säga att ni ska kika in på min bilddagbok också, ni hitar länken under mina blder.

A Tja!

A tja! Läget då brudfan? ( antagligen är det mest brudfanskap som läser)
Jag vill vara jättejobbig och berätta att jag har köpt ett par nya jeans idag. Men det skulle aldrig ha blivit verklighet om jag inte hade haft Magnus med mej ;)
Tack Mange!
 Och sen träffade jag och Magnus Petra på bussen. Det var länge sen man såg den tösen och jag hoppas att jag ser henne imorgon för jag kan fan inte leva utan den bruden, Det e MIN petra liksom haha, kommer fortf ihåg när vi lekte med barbies uppe i fjällen . Kommer du  ihåg?

 Det var bra tider det , 
 Men nu ska jag väl plugga , har ju avslutningsprov i FordonsEl imorgon, suck .

every day

För varje dag som går, ser jag vilka vänner det är som verkligen består.


Du

Jag vet ingen annanstans jag kan vända mej med mina  känslor. Du är en person som jag verkligen ´saknar att jag inte har vid min sida idag. Nu när man ligger alldeles sjuk , vill jag bara ringa dig. Få prata av mig lite. Ringa dej och prata i flera timmar om saker som ingen annan förstod bara du och jag. Vi kunde sitta i timtals och bara prata om ingenting.Jag saknar dig som inåthelvete, och jag vet att du inte varit snäll mot mej men du betyder fortfarande så grymt mycket för mig. Jag kan inte säga att jag riktigt lever livet, för jag kan inte göra det utan dig. En vacker dag ska du stå vid min sida . Även om ja ska behöva ta mitt liv på kuppen, för mig är du helt oslagbar. En person som jag aldrig kommer att kunna leva utan. En person , som jag vet att jag skulle kunna offra mitt liv för utan att tveka. Jag skulle göra allt för dig, bara du kramar om mig en sista gång. Sa din kommentar som du sa varenda gång vi  träffades under lång tid; " Men Fia, faaan va koort du ee". Kommer du ihåg att jag blev lika arg varje gång?Och kommer du  ihåg att du alltid skrattade åt mig, och efter mitt vredesutbrott  kommer du ihåg att jag alltid fick en bamsekram av dig då?Kommer du ihåg de?Jag tror inte du förstår hur nära du egentligen stod mig. För det finns inte många som kommer till att betyda lika mycket som du en gång gjort . Du är oslagbar. Du är oändlig. Du är odödlig. Du är en stjärna. Du är ...............Du.Den person som jag älskar så mycket, och fortfarande gör. Det svider varje gång jag försöker komma på vad det var som gick snett. Vet du?Jag har ingen aning men jag vet att jag skulle kunna göra vadfansomhelst för dig. Mer än du tror, för vad du än säger idag kommer du alltid att vara den killkompis som legat mej närmast till hjärtat och så kommer det förbli. Jag kommer nog fortfarande se dig som en nära vän, för att jag vet, Jag vet att skulle det verkligen vara något skulle du göra allt i din makt för att hjälpa mig.
Jag orkar inte mer , jag vill ha dig lika nära igen. För vet du vad? Jag saknar dig, och jag saknar din vänskap. Jag saknar din varma famn, Jag saknar.................................... Allt.

bilder

på dom jag gillar mest.




HAHAH!

Okej , kom igen! Du e 17 år! Kan du inte reda ut saker själv utan du måste be din mamma om hjälp! Haha hysteriskt roligt!

Haha okej jag skriver ett till inlägg sen , jag måste bara skratta klart snart HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Skola snart

Snart ska jag till skolan , och efter skolan ska jag jobba, Känner att det inte är min dag idag .
Men innan jag går vill jag tacka conny för en bra fest i fredags! Jag har fått höra i efterhand att det var en massa bråk men inget jag märkte av. jag hade iallafall jättekul!
Tack!

Lördagkväll

Efter gårdagens festligheter bestämde jag, jacke, robin och magnus oss för att ha en liten hemmakväll med filmtittande.:)
 Så snart kommer dem hit. och jag och Evelynn har bestämt oss för inom snar framtid ha en brakfest!
Så mer information om den kommer:)

Men ha en fortsatt trevlig kväll:)

 Och din lilla fitta. mina grejer. snart. Kan jag skriva det mer tydligt?

Skottdagen:)

Vet inte hur man ska sammanfatta kvällen igår. Galen. Jag hade skitkul:) Men det fanns ju vissa fittor som kommer dit och bara förstör, varför ska man liksom bråka med han som har festen? Eller hans vänner`? Fittor det är vad ni är.
Sen fanns det ju andra fittor där som börjar gråta för att fittan tydligen är rädd för mig. Roligt är vad det kallas. Liksom vad är fittans problem? Jag vill ha tillbaka mina grejer, är det svårt att bara ge tillbaka dem omhon nu är så rädd? För rädd bör hon vara om jag inte får tillbaka dem. Jag bor  på ekerö,du bor på ekerö.Vi kommer ses igen,, jag ska ha mina saker.Jag tänker inte ödsla tid på såna meningslösa fittor som du.
Jag hade iallafall skitkul igår:)Bilder kommer snart:) Går inte riktig att sammanfatta kvällen men jag vet att det blev kaos senare när alla skulle dra så jag typ tvingade Clarence att köra hem mig:P Tack Clarence!
Nu ska jag gå  och ställa mig i duschen.
Jag kanske skriver mera sen när jag kommmit på något mer.
 Men fittan, mina saker . Annars får du fan skylla dig själv. Springer runt och gråter för att bli utkastad , är du typ 13 eller? Du beter dig så, konstigt att ingen tycker om dig.
 Jag säger sanningen som ingen annan vågar säga till dig.


RSS 2.0