Jag vet

Jag vet jag vet. Men jag saknar inte honom längre för jag vet att jag e för bra för det. Han mår bra och jag ¨mår bra. Och det är ju huvudsaken:) Jag saknar bara honom när alkoholen spelar in , och alkohol i sig spelar en bara ett stort spratt.
Ha en trevlig kväll gott folk, för idag, just idag ska jag ha en kväll utan bråk. Utan Tjaffs och bara ha trevligt med människor jag tycker om, och som är med mej för att dem tycker om mig.


Byebye


.

Vilken liten människa du är.

onsdag

Jag började min morgon att vakna till ordeeen "MAAAAMMMMMMAA"  det va lillla emy som ville att sara skulle bära runt på henne. Dem åkte för ett tag sen , och sara har sin första dag på jobbet idag. Grattis Sara!
Hände en jobbig sak igår däremot.´Tänker inte gå in på detalj eftersom detta är mellan mej och ***** . Men det var du som avslutade alltihopa, inte jag. Det var du som beskyllde mej att prata skit fastän det var du som gick bakom ryggen på mig. Det enda jag har bett dig om för att ställa allt till rätta är att berätta hur allting är för dem som du snackat skit med.
Du betyder visst mycket för mig, så kom inte och försök påstå något annat. Hade inte du betytt någonting hade jag inte brytt mej överhuvudtaget nu. Det gör jag.
Allt jag kräver är att du åtminstone ska försöka ställa allt tillrätta igen, det är inte så jobbigt. Vi har haft j*vligt kul tillsammans, för evigt sa vi, ska det verkligen ta slut här?

jobb

Nu ska jag iväg och jobba, "hej jag heter sofia och ringer från späääääääääääääääääärrrrrrrseeeeeeerviiiiiiiiiiiiiiiceee"
hejsvejs

Piercing

Jag ska göra en till piercing.
 Grattis till mig.

Ny mobil och nytt abonnemang

Och ni som vill ha mitt nummer kan smsa det gamla så får ni det nya:)

Jag fick också en ny mobil idag, Vetta fasiken vad den heter  men den har 5 megapixel kamera så jag känner att det var ett bra köp:)

Sen den här jäla tekniken, att installera program på datan för att få in T. ex musik på mobilen. Är det bara jag som tycker det e svårt?
Ja fattar nada hahahaha..
 Men nu kommer nu ha en väl uppdaterad blogg med mycket bilder när ja kommit underfunn med hur man lägger över bilder haha!


 Hare bra gott folk!


Jobb

Nu ska ja åka och jobba sex timmar.

Pengar, pengar, pengar. Pepp, pepp, pepp.

Jobb

Nu ska ja åka och jobba sex timmar.

Pengar, pengar, pengar. Pepp, pepp, pepp.

Åter hemma

Nu kom jag hem, klockan har precis passerat elva men ja ska upp och jobba imorgon och efter gårdagens festligheter känns det bra att bara kunna gå och lägga sig:)
Ikväll har jag iallafall kollat på film med Melissa och Richard:)

 Ha en fortsatt trevlig helg gott folk:)

lördagskväll:)

Nu ska jag gå ner till Melissa, eller snarare:christer,marie,anders&loppan:P
Ha en trevlig lördagskväll:)

fest igår:)

orkar inte skriva nu, e för bakis. men en bild på mig och melissa iaf:)

Han!

Satt och kollade runt på facebook med petra. Helt vanligt som vi alltid brukar göra, sitta vid datan vänta på att börja med det  vi egentligen ska göra( färga mitt hår igen) då HANS profil kommer upp. Alla känslor bara svämmade fram igen och det kändes som om jag var dendär 14 åriga tjejen i åttan som skulle kunna sälja sin själ för en kram av denna person.Hjärtat bultade i 340 och jag blev alldeles till mej. Varje gång jag träffar denna man blir jag sådär löjligt blyg och vågar inte säga någonting alls. Han är  ju............. HAN! Min dröm liksom.Han den där långe, den där sexiga , den där äldre killen som man bara tittade på och hoppades på att han skulle komma fram till en.
 Att jag tyckte att han var sådär fantastisk förstår jag inte riktigt, Jag gjorde ALLT för att han skulle lägga märke till mej. Och det gjorde han ju, han hade ju världens fjortis efter sig haha! Inte för att vi aldrig pratde med varandra, för det gjorde vi. Men mest på fester och sådant. Eller när vi träffades när han var med sina kompisar som jag kände. Men han var min dröm, som jag visste var helt ouppnålig, men man kunde ju alltid hoppas eller hur? Men det larviga e att jag fortfarande skulle kunna tänka mej att provköra grabben, vafan han e ju snygg! Han e allvarligt den snyggaste karl jag någonsinn sett, och det går inte att förklara hur man drunkar i hans ögon, dom där underbara.
 Men det e helt sjuk att jag var så vrålkär i honom, och det var typ 2-3 år sedan. Men att jag fortfarande lätt skulle kunna ta honom är också knas haha. Men idag skulle jag ju bara kunna tänka mig honom för att kolla om han e bra i sängen haha!


Neejmen som hon säger! Gott folk nu ska jag berätta en sak för er som ni aldrig hört förut. Vi lever år 2008. Tjejer/kvinnor har sex utanför förhållanden, och har alltid haft det. Det e bara det att man tystat ner det, men varför ska man känna skam för något som e helt naturligt? Jag har sex och jag skäms inte ett dugg för det.Thats it, jag e ingen slampa. Har inte varit med världsmånga, men ja e inte direkt oskuld heller. 
                                                                Sex is good, sex is fine
                                                                    doggystyle or 69,
                                                             just for fun or getting payd
                                                           everyone loves getting layd!

Skilsmässobarn

Jag hatar människor tror att det e synd om en för att man är skilsmässobarn. Varför liksom? Jag har två hem , två familjer som älskar mig. Fler personer att luta sig tillbaka på. Och att vi ska må dpligt när vi e vuxna pga at vi är skilsmässobarn, allt e skitsnack. Jag e skilsmässobarn och jag e stolt över det. Som jag sa, vad missar jag på det? Hade mina föräldrar varit gifta fortfarande hade jag bara haft ett hus, och EN familj som älskar mig. Jag har så mycker mer än ni Icke skilsmässobarn som tror att ni är bättre än oss andra.
 Och är man inte skilsmässobarn kan man må dåligt, det e bara att det skylls på något annat då. Icke skilsmässobarn  kan må lika bra som jag, men skilsmässobarn kan må lika bra dem med, ALLA ÄR VI MÄNNISKOR! ( vissa apor)

Söndag

Idag är det söndag, roligt med praktik imorgon:) Har jobbat idag och så, gick riktigt bra idag:D
 Ska jobba imorgon och på tisdag också,skönt att få lite extra pengar i plånboken( fast det suger ju att inte få pengar förren den 25 mars!). Men om jag inte får sparken får jag typ 4000-5000 plus studiebidrag( 1050) . Jag säger, ny garderob HEJ!
Nej men nu ska jag passa Jim och Emy en stund( mina systerbarn).
Vill bara säga att jag tycker det e jätte kul att jag lärt känna Nena:D
Tack till sandra för att du finns,
Och du J.L du kommer alltid finnas med mej..

J.L

Du betyder fortfarande grymt mycket för mig och jag litar fortftarand på dig. Jag vill inte att vår vänskap ska vara slut, kan vi inte bara glömma allt som hänt? Vi skulle ju aldrig lämna varandra? Kommer du ihåg? Jag har inte förändrats, jag lovar. Jag finns här om du vill, jag vill.

jobb

snart ska man bege sig till gärdet för att jobba i sex timmar, lockande....

bilder på mej ,

Hittade fyra bilder på mig, men jag ser fan inte ut som samma person på någon av dessa,  Alla tagna det senaste halvåret..




Jag tror jag har lite svårt att bestämma mej för vilken hårfärg jag ska ha ,  hahah!

piercing nr 2?

Nu blev jag jättesugen på att pierca mig! I näsan( ring) eller i läppen, snett till vänster i undre läpp!

 Tror ja ska prata med mammsen jag;)

E så nöjd med piercingen i tungan som jag redan har, så vrf skulle jag inte vara nöjd med en annan piercing liksom?

trött

Jag saknar dig så jävla mycket Farmor, jag vet att folk tror jag gått vidare. Men det kommer jag aldrig göra. Jag vet att du är där uppe  i himmelen med de allra vackraste änglarna. Men Farmor, inget eller ingen överträffar dig!


Jag älskar dig Gunvor Else Olson!


imorgon är hans dag..

Imorgon är det hans dag, hans födelsedag. Jesus i himmelriket vad jag saknar honom, han som alltid fanns där vid telefonen halv 5 på natten när man inte kunde sova. Han som alltid lyssnade. Jag saknar dig bubben!
Bubben,:) kommer du ihåg?

Hoppas du får en bra födelsedag, arton år imorgon, Du är värd allt som finns på¨denna jord

</3 kommer aldrig glömma dig</3


jobbigt

Det är alla hjärtans dag idag, OCH JAG PALLAR INTE ATT ALLA SKA TJATA OM DET! Idag var jag på praktik igen, kom inte i säng förren 1 ïgår eftersom jag jobbat dagen innan , Sov i lastbilen i tre timmar faktiskt, så fiona, jag är rätt död. Haha. Snart ska jag ta bussen hem till Nena där även Sandra är.
Ska bli förjävla tråkigt att träffa dom idag, för dom e förjävla tråkiga!!!!!
 Imorrn e det praktik igen , halv sex börjar jag.

SEN VILL JAG BARA SÄGA GRATTIS TILL BOEL ( joel) SOM FYLLER ARTON ÅR IDAG!


;)

:)

Din kompis sandra heter möjligtvis inte jakobsson i efternamn;(?

nu ska jag sova ska upp halv fem imorgon för praktik,  var på praktik idag sen på jobbet, e hur slut som helst.

Praktik+ Jobb

idag var min första dag på praktiken med christer. gick riktigt bra och jg hade skitkul!

 Idag var också min första arbetsdag,  var skit nervös men det gick okej" Hej jag heter sofia och ringer från spärrservice!  Vi på e7spärrservice firar att vi har fått över en miljon kunder......" blablablaaa...

imorgon ska man antagligen jobba med nena:)
pussokraaaam

BLOND

Jag har glömt att visa hur jag ser ut i blont;
   haha bilderna e  ju sååååå fina , öhm?


byebye

praktikdag:)

Skulle börja med praktik idag( åka lastbil med christer). Men vi båda kom på att vi hade fullt upp idag. Så han gav mej ledigt. Christer skulle på möte till klockan elva, och jag skulle iväg på utbildning klockan fem vid gärdet ( pga mitt nya jobb). Så vi beslutade att jag skulle åka  med imorgon istället:)
Sen måste ja  ha varsel braller ( reflex byxor)också och det har inte jag fixat än:P Så jag ska göra det idag om jag hinner, annars skulle vi stanna till imorgon och ordna det:P. Man kan ju direkt inte åka i mjukisbuzar alt jeans liksom haha, Nej men nu ska jag ringa mamma!!

promenad

Vad skönt det är att gå ut själv och gå. Att få rensa alla tankar och bara vara. Bara gå, gå, gå och gå. Det går inte att beskriva känslan. Mår man dåligt ska man fan gå ut och gå, gå,gå å gå.

Svar

Fia: Sammanlagt är det åtta tjejer på skolan, mest tjejer är det i transport linjerna. Och än så länge är det bara en etta och en två i vår skola, så det kommer nog många tjejer fler:)

fordon-transport

Hej! Nui blev jag glad när jag sg två kommentarer från er läsare!
 Jag bor på ekerö så ja , jag bor i stockholm:)
 Jag går i en skola i solna som heter Yrkesplugget. En jättebra skola enligt mig och många andra! En liten ch bekväm skola med stor gemenskap. Det är jättekul att gå just fordon-transport om man har intresset. Men man måste också förstö att även om det e skönt med majoritet killar så kan det vara jobbigt ibland. Haha. Men om ni har sökt fordon transpåort eller redan sökt kan jag bara säga grattis. Det är det bästa val jag någonsinn gjort i mitt liv och jag trivs verkligen. Det e bra att det söker tjejer till fordonslinjer, Vi Behövs!
Så kört hårt tjejer, Det är en bra utbildning! Det e bara att fråga om ni vill veta något mer:)

JOBB!

JAG HAR FÅTT JOBB! ÄNTLIGEN!

Festen igår.

Jag hade jú som sagt fest här hemma hos mig igår, haha ja va jätteorolig ver att det inte skulle komma några. Men det gjorde det, och fler därtill. Det var mycket trevligt iaf, trots lite småbråk på senare delen av natten. Men bråk finns alltid med på fester. Hade iaf mycket trevligt och jag hoppas verkligen att folk är njda och belåtna  och jag hoppas att jag ska ha fest snart igen:P

MEN dagen efter fyyyyyyyyyyyyyyyyy fan!
 Va mycket det var att städa alltså! Fyttihelvete! Har knappt brjat och jag känner redan attjag vill ha ett par jättestora gummihandskar så jag slipper ta i allt !


 ROLIG NYHET!
Jag ska på anställningsintervju på tisdag! Jag hoppas verkligen jag får jobbet och så för att jag behöver verkligen pengarna! Sandra var tanten som tipsade mej om detta jobb, eftersom hon jobbar där:P
Så önska mej lycka till på tisdag!!!

...

nervöst sammanbrott. Och jag  ber till gudarna att jag ska få komma på antsällningsintervju!

snart lördag:)

Imorgon är det lördag och jag e sjukt nervös hahah!

RSS 2.0