inne på rätt spår.

Det känns som om den där vändingen i mitt liv var väl behövd. Jag mår så himla bra. Jag har gått vidare och jag trivs verkligen med mitt liv och mina underbara vänner. Så här bra har jag inte mått på så länge och det är tack vare aGnes , elin  och diana. Dessa människor är guld värda.kärlek till er!
Tack för att ni står stadigt på jorden när jag behöver någon som håller i mig. Annars hade jag ramlat för länge sen.

Och jag vill verkligen  visa er att denna fia ska stanna kvar.
För jag har märkt att nya vänner som jag träffar inte ger mig någonting, det är bara jag som ska ge och ge. Dessa människor har haft sådana problem och jag ska spela superhjälten och rädda dem. Det är slut på det nu. Jag vill inte ha några vänner som man bara ska ställa upp på för hela tiden.



Tack alla som gjort mitt liv till det mest underbara.!

heeaj

Haha jag är stolt över mig själv för jag skrämde tydligen elin när jag ringde henn e *stolt*
Jag ringde tydligen precis när hon skickat en komentar till mig haha.
 Idag ska jag och agnes och ELIN in någonstans och träffa niklas och hans vänner . kryckan följer med, sååå klaart!
Ringde även till Upplandsbro gymnasium idag, och frågade om jag kunde få börja där, skulle ringa tillbaka den fjärde och få besked. Pallar in YP för det är verkligen är flummskola.  Och btw ska jag och sandrabangar till mantorp den 24/7 , teamtröjer och är kirrat. Vi är med i teamet haha.
Men nu ska jag bara skriva en sak som jag vet att någon kommer ta åt sig av:







Jag tycker om dig galet mycketl

Bara för elin.

Det här inlägget är tillägnat Elin Borgh.
;)













Detta är ungefär varför jag inte skriver för jag har inte gjort någonting eftersom det  är så jobbigt attt gå:P
 Fast jaa va på adelsö igår å åt. idag ska jag till siba. Intressant va:P?
hahaha skriver ikväll stumpan:D


hahah

Okej det här är skrattretande roligt bara för att jag heter Olson i efternamn, kryckfamiljen.
För två år sen(?) var min käre bror uppe i västerås på Power meet, och bröt benet, sen ha han gått mycket på kryckor med bilolyckor etc, min syster sara gick mycket på kryckor under sina ungdomsår,
men blabla!
I onsdags stod jag och Anton  och stödade ur hans Chevrolet för just power meet. När vi var klara fick jag ett sms av lilla söta elin där det stod " ring mig fort" och jag ringde ju, men i samma sekund som jag ringde fastnade jag också med foten  och ramlade ut ur bilen, Haha.  jag skriker på anton och säger att jag har brytit benet, och han ringder ambulansen för han insåg ju att han inte skulle kunna få in mig i bilen eftersom det enda jag sa var att jag skulle upp till västerås.
 När han pratar me "112" säger dom att det inte finns några lediga ambulanser så dem skickar helikopterna!?. Jag skulle ju inte åka någon jävla hélikopter. andreas åker och hämtar pappa som spelade fotboll och christer och marie kom upp medan,  Anders kom också upp, jag börjar babbla om vilka rykten det skulle gå, och hotade ambulanspersonalen att jag skulle slå ihjäl dom för att jag skulle till västerås. Jag bröt inte benet utan det åkte  ur och knät loåg bredvid benet om man säger så, och det hade gått av en "flisa" i knät också.
Och sjukhusvistelsen gjorde bara obnt så den tänker jag inte gå in på, förutom att jag spydde ner en sjuksköterska och svimmade av i läkarens famn;)

Tack vare att jag svimmade av i den ganske söte läkarens famn tvingade han mej  att spendera natten där, (oh lala).Men tyvärr blev det ingen rajtantajtan och jag missade Power meet. Jag tvingas stappla runt på kryckor i 4 veckor, men som en hjälte i någon film kom agnes pappa och körde upp mig och agnes tillpower meet på lördagen. Han gjorde mej glad igen. TACK PAPPA CLAS!
Tack andreas för  at du köpte tröjan!

SORRY!

Haha jag har inte haft tid med datorn haha!
 Och kommer inte ha det några dagar framöver för vi ska till Västerås!


MOT POWER BIG MEET;)

RSS 2.0