Det gångna året.

*  började med en väldigt mycket festande med en person som stod mig mycket nära under en kort period i mitt liv.
* och under denna korta period gled jag ifrån min allra allra bästa vän, Agnes.
* Jag gick i yrkesplugget , och börrjade vantrivas..
* slutet av vårterminen kom och jag började ladda upp för Petras student, Studenten kom och Allt blev. Vi pratade inte på 3 månader efter det. Men riktigt vänskap... Som sagt vi hittade tillbaka till varandra och vi kommer stå fast där.
* Maj-Juni bodde Diana hemma hos mig, en mycket trevlig och minnesvärd tid. MYS!
*
Jag jobbade häcken av mig under sommaren för att kunna leva som jag tyckte att jag förtjänade, kungligt:P
* Power meet var nära och det var nästan så att vi inte fick någon plats i nån bil, men tillslut sade min käre bror att jag fick åka med honom.  Men otur i turen ska jag självklart ha, ramlade ur brorsans bil och fick åka helikopter in till St. Görans.
Agnes pappa var dock snäll och körde upp oss dit på lördagen så vi kunde njuta av det en dag iaf. Dock hade jag ordentligt ont i mitt knä när olika fyllon ramlade över knät. Veckor med kryckor väntade mig.
* Efter Power Meet kom jag närmre och närmre en av de människor som idag står mig närmast hjärtat Elin Borgh. Jag har fått en till vänskap som är värd mer än allt guld på denna planet. Du betyder så mycket!
* I början av Augusti började jag få panik, jag ville inte tillbaka till Yrkesplugget. Jag ville bara hoppa av. Jag såg ingen utväg, men jag sökte in till Upplands Bro Gymnasium och efter veckor med väntande fick jag telefonsamtalet. JAG FICK BÖRJA DÄR TILL TVÅAN! Det här är bland det bästa  jag gjort i mitt liv och jag e grymt lycklig över mitt val..Jag har aldrig trivts såhär bra i någon av mina skolor innan.
* Jag och Agnes har blivit bättre vänner någonsin och det blir bara bättre å bättre för varje dag!
* Jag flyttade delvis hemifrån
*
Jag gjorde min första tatuering.
* Min älskade Jim fyllde 6 år och jag var stolt som tuppen!
 *Julen ramlade in och mer panik fick jag för det, men tack vare att jag jobbat och slitit hade jag råd med julklappar till alla.
* Agge fyllde arton år.
* Jag och min bror har kommit lite närmre varann,
* Jag är så jävla stolt över mig själv för allt jag gjort detta året, speciellt det senaste halvåret. Jag har verkligen bevisat att jag  nästan är vuxen. Jag har slitit som ett djur i skolan, då jag måste gå upp klockan 4 för att hinna till. Jag slutar sent Varje dag kommer hem runt 8 varje kväll.Men de dagar jag inte varit i skolan ( halva måndagar och tisdagar) har jag jobbat 12- 21 varje dag! Sen efter det har jag pluggat arslet av mig, varit en god vän en bra dotter och en ansvarstagande kärleksfull moster.


 Min tatuering! Så nöjd:)

... ingen rubrik...

How can i make you love me? How can i make you care?


You ´ve lost me.

Onsdag

Haha nu är allt fixat och bättre än någonsinn tack vare kim haha, Danke Schöön:)


Har träffat My idag och har handlat massa julklappar ( jag är antagligen världens bästa moster). Kan säga att mycket är ROSA, haha ( Myyy)

Det verkar som om det inte händer ett skit längre, ska iaf träffa My på lördag å madde på fredag. Men va fan Nyår då????
måste  det ju hända något!!



over and out:P


Tisdag

Idag fyller J. 6 år! GRATTIS GRATTIS! Även om du inte kan läsa än...;)
Mosters lilla älskling har blivit mosters STORA älskling!!


Men men , till något irreterande!
 Jag skulle sätta på mig mina stövlar som ja köpte igår.
 Ena skon bara gled på och satt så jäkla bra, sen när jag skulle sätta på mig den andra fick jag typ kämpa i en kvart för att få på den . Sen skulle jag bara dubbelkolla vilken str det var eftersom foten bara dunkade och hade sig. Str 37! På en sko?
 Den andra var ju i 39, alltså rätt storlek. Usch va arg jag blir hur fan kan man ge ut två olika storlekar till EN kund?
 idiot....


Nu var nästan min dag förstörd....
 byebye!!!

Måndag

Det är måndag idag och jag glömde gå till skolan. Tog iaf halvtio bussen in till ekerö och gick på biblioteket och lånade böcker om den grekiska mytologin som jag behöver för ett fördjupningsarbete i svenska som jag skriver. Efter den korta visiten på ekerö åkte jag till blackeberg och träffade min syster, vi gjorde lite ärenden och så . Sen stannade vi till i solna centrum och köpte ett par urläckra stövlar till mig :)
 Sen drog vi till h-by och hämtade barnen  och åkte hem till syrran . Väl hemma här började sara röja eftersom Min systerson fyller 6 (!!!!) år imorgon. jag satte mig framför datan och började skriva på fördjupningen .



 det är sjukt att tiden går så fort vill jag bara påpeka. Man måste ta vara på tiden. ;)

 nu ska jag återgå till skrivandet om Zeus:D

Over and out!

Life is life

Vad gör man när livet sviktar?
 När man märker att människor ljuger en rakt upp i ansiktet och försäger sig?
Vad säger man?
 Varför ska man alltid finnas för alla andra, när inte dom finns för en själv?
Varför ska man kämpa, när man inte orkar?

Varför ska man orka, när ingen annan gör det?
 Varför kan man inte bara stänga av världen ett år?

Varför orkar jag inte?



VARFÖR I HELVETE SKA JAG KÄNNA SÅHÄR????


RSS 2.0