Ledig dag:)

Idag är jag ledig och det är väldigt skönt.
Sov till kvart över ett idag och jag kan säga att det verkligen behövdes. Idag ska jag och Diana bara ta det lugnt och gå ut med hundarna och bara vara.



Till kommentaren inlägget under:
Jag har inte förstört för mig själv, jag sa att jag tagit   ett steg vidare, spridit mina vingar. Jag skrev också att  jag inte tänker ingå i ett spel.

punktpunktpunkt

Det har varit en jobbig vecka med många jobbiga saker .
Det sägs att vännerna är dem som alltid kommer att bestå men det är bara prat. Kan säga att jag är riktigt less på "bästa vänner"  pratar skit om en och lever dubbelliv.
Men allt det där är ett avslutat kapitel, och jag kommer ha det så mycket bättre utan.
Nu är det sommarlov, och detta ska bli den bästa sommaren någonsinn för min del, nya vänner. Ett nytt liv väntar på mig, och jag välkomnar det verkligen. Jag kommer aldrig bli den jag en gång var för alla förändras, förhoppningsvis till det bättre. Man kan aldrig veta, men man måste våga. Mitt liv komme bli bättre, med Diana och Agnes vid min sida kommer allting falla på sin plats, och bli så mycket bättre än vad det en gång var. Vänner som alltd stått kvar kommer betyda så mkt för mig en tid fram över. För att jag är redo, Jag är redo att sprida mina vingar. Jag är värd så mycket mer än skitsnack och dubbelliv. Jag tänker inte hindra er från att leva erat spel, men jag är inte längre en spelpjäs.
Ha det bra, för det ska jag sannerligen jag ha.



Tack alla ni som bryr er och  älskar mig för den jag är.Och inte för den ni vill att jag ska vara.

Sjung för studentens lyckliga dar!

Grattis Petra på en av de största dagarna  i ditt liv!

Blind

Borde man vara denna vecka som kommer.
 Att  man blir så sjukt ledsen på så kort tid är galet. Det är vid sådana tillfällen som dessa då man undrar vadfan man gör här. Varför, Varför och Varför?  Förlåt till Karl med som fick ta skiten igår för allt som hände. ALLT  gick ut över dig.
Men denna vecka har många datum som skulle till att betyda mycket för  många, men som är borta nu. 4:e, 5:e, 6:e, 7:e.
 Allt är borta och det känns som om jag förlorat mer på två dagar än på flera år. Det enda jag vill ha vid min sida nu är farmor, jag saknar henne så mkt. <3
Diana och jag har kommit varandra mycket närmre nu under dessa tre veckor hon har bott hos mig, och jag känner mig hel tack vare henne. Tjejen är guld värd. Jag trodde denna sommaren skulle likna sommaren 2006, för det är den bästa sommaren jag varit med om, och inte som förra sommaren då allt bara var kaos. Men som denna sommar har börjat börjar jag tvivla på att den kommer bli det. Jag har två saker att se fram emot och det är 1: Power big meet, Med Diana hoppas jag. 2: Spanien med Diana, det kommer bli så bäst. Men sen då?
Hur kommer resten av sommaren att bli? Kommer det bli någon bra sommar? Är det nu man byter tid och rum totalt och gör en helomvändning i sitt liv, är det nu man blir vuxen? Jag vill kunna leva som om det inte var någon dag imorgon och skapa minnen som aldrig försvinner, göra galna saker , göra misstag. Jag vill kunna leva mitt liv precis som jag vill leva det , och ingen ska säga hur jag ska göra. De kan komma med råd, inget därtill.
Tack Diana

Förlåt

Men jag har inte haft tid att uppdatera. Diana bor hemma hos mig nu , och vi har ingen tid över till något annat än varandra.

RSS 2.0