PALLA

PALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLAPALLA!


Jag orkar inte mer.

Jag orkar inte mera fan. Nu när "mina vänner" som jag brukar umgås med är i skolan mår jag fan rent ut sagt skit.
Att vissa personer lägger kommentarer som kan dra in mig in i soc värvan orkar jag inte. Jag hatar SOC. Jag är inget jävla soc barn och kommer aldrig bli det , jag har världens underbaraste föräldrar och familj, och bara för att vi i våran familj är öppna om allting fattar nte ja  vrf sådana som ni ska prata  innan ni tänker efter på vad ni säger för något. Nu hoppas ja för er skull att mange inte tog det där fel  för det är det det var. Det ni sa var fel, vi har en öppen dialog, men dom skiterfan inte i det NI ÄR HELT FUCKTUP I HUVUDET OM NI TROR DET!

Lite bilder från helgen





Kul att jag är jätteful på alla bilder:P

Helgen

Förlåt för dålig uppdatering men jag  har inte tid , speciellt inte på helgerna. I fredags åkte jag till ekerö till Agnes och Lillis.
Hade lite mys framför teven sådär.
Vid tolv kom Robin(agnes prinsessa) oc sin tjejkompis(tror hon hette jimmy). Jag somnade dock i soffan framför "fråga Olle" , Lite halvsur sådär för att jag inte fick dela säng med agnes och robin:P
Sen på lördagen ,tidigt som attan, åkte vi( jag Sandra,Agnes,Jacke,Kinder) till bilsportsmässan . Fanns en del fina bilar men favortiten var nog Sandras farsas Dragrace bil. Efter det drog vi en stund till min gamla skola som hade "novemberfest" någon slags stor julbasar!
Sedan åkte vi hem till mej började göra oss i ordning för festen, vi korkade upp och började sminka oss och så.
 Vid halv tio ungefär kom Pontus och hämtade oss och skjusade oss dit. Det var mycket trevligt där:)
På söndagen vaknade vi, oc drog återen till novemberfesten.

Någonting bra jag har lyckats med på sistone är att jag har fått Jacke att skaffa blogg. Japp helt sant! http://busflikkan.blogg.se

KOLLA IN HENNE!

Idiot brud

Nu måste ja fan skriva av mig!
Denna lilla h*runge är helt körd i huvudet. De som känner mej väl vet vem de är.
Hon börjar umgås med MINA VÄNNER i mina umgängeskretsar. Detta har jag kunnat ta även om ja har garvat vid sidan om för att hon tror att mina vänner faktiskt tycker om henne, haha vilket är ett stort skämt. De e fan ingen som tycker om henne!Inte jag, inte dom, inte någon. Men nu har hon gått förlångt. HON SKA INTE TRO ATT HON ÄR NÅGOT!
 Hon ska inte komma och  försöka nässla sig in hos min "bror", det är min "bror" och jag älskar honom.! Vafan tror hon att hon är?
 Och desutom har hon fortfarande mina grejer hemma hos sig, mitt halsband  örhängen och en tröja som är min. Nästa gång jag tröffar henne är det synd om henne. Får jag inte tillbaka min grejer eller pengar för det kommer jag balla ur, och det är definitivt inte kul , Jag kan bara säga till henne, eftersom jag vet att hon följt min blogg förut , är att hon ska gå till mig när hon ser mig, undviker hon mig kommerjga bli ännu mer förbannad. Snart kommmer jag åka hem till henne, får jag inte grejerna, spec halsbandet, av henne kommer jag kräva ut pengar av hennes föräldrar. PUNKT SLUT!. Och du? På en gång , sluta snacka en jävla massa skit om mig, du har ingen aning om vad jag är för person , du känner inte mig du vet inte hur jag fungerara idag eller någonting!PASSA DIG JÄVLIGT NOGA!  Inanna jag blir förbannad .
Nu kommer du säga att jag hotar dej, de e inget hot, de är sanningen.


Passa dig jävlig noga!


Bara för lillis!

Är sjukt bloggtrött just nu , men jag slänger in ett helt meningslöst inlägg bara för lillis skull,
 I helgen har kjag varit med jacke och diana och robin och knasat mig,
 i lördags red, jag.-
 snippsnapp
 hej då

Bara för lillis!

Är sjukt bloggtrött just nu , men jag slänger in ett helt meningslöst inlägg bara för lillis skull,
 I helgen har kjag varit med jacke och diana och robin och knasat mig,
 i lördags red, jag.-
 snippsnapp
 hej då

<33

Jacke<3Fia

räägäääärs

Fy fan vad raggare är balla!



Jacke

image15
Eftersom någon frågade vem Jacke var.

tja

ska lägga in blder snart. lovar!

Raggare

Visste ni att ordet Raggare betyder "söka sexuell kontakt"?????


Helg med Jacke!

Hela helgen har jagvarit med Jacqueline Lundberg. Jävla knasig brud det där asså.
I fredags hade jag och Björk planerat ett litet kalas för Diana som fyllde 19 i lördags. Sagt och gjort, iförd ögonbndel kom hon hem till mej med ett vinglas i ena handen och sin sysslin Madde i den andre. Väl hemma hos mig ledde jag in henne i mitt hus och tog av henne ytterkläderna och tog henne dit de andra var. När hon tog av sig ögonbindeln stog Jag, Björk, Robin,Agnes,Jacke och My där med tårta med ljus i.Sen satt vi och käka det en stund sen börja vi dricka lite vin (såklart). Efter en stund kände man ju att man inte kunde sitta där bara vi så Robin kom över med några kompisar. Allt eftersom blev det kaosartat efter att en person spårat. För mycket alkohol  i henne .
Är fett ledsen över att hon inte hört av sig för att be omursäkt asså , men skitsamma. Vid ett kom folk från adelsö efter att de vart och bowlat , där ibland träffade jag elin ( http://heyhoeletsgo.blogg.se ). Mamma kom hem  med och tog hand om denne person som spårat, världens underbaraste mamma. Efter att alla dragit och jag och Jacke pratat om allt som hänt, blev vi ju extremt fyllehungriga. Så v drog med Robin till rasmus grill på B-plan. Jag, duktig som jag är, satt och sjöng för dem hela vägen in till B-plan. Väldigt uppskattat tror jag:).
Sen drog vi hem till mig igen och jag slockna på soffan .
Dagen efter drog vi in till Jackes häst på rastaborg.Jacke hyr stallplats hos Jimmys mamma Karin, så man började ju tänka en del på honom. Blev lite dyster där, men jag håller på att glömma att vi ens var vänner så det börjar lösa sig för mig och mitt tänkande kring honom även om vi var bra vänner för, är vi inte det nu och så är det.
Iallafall efter det hämtade mamma oss och vi åkte till Ekerö och hyrde film, För vi skulle ju bara dricka vin och kolla på film. Mmm yeah right, säger jag bara.
Robin och Jacke sov hos mig denna natt med.
På söndagen gick vi upp klockan halv tio. Åkte till Jackes stall vid halv tolv, och jag red JAG RED JACKES HÄST ZEBBAN! Jag har inte ridigt sen jag var typ sju eller något, men Jacke sa att jag var duktig faktiskt, hon lovad me att hon skulle lära mig att rida. Sen efter stallet drog vi hem till mig oc hämtade kläder sen drog vi (jag robin och självklart jacke) hem till Jacke och sov en timme på soffan. Sen åkte vi till sumpan och käka fars dag middag med Jackes mamma, styvpappa, och lillebror Texas, som btw är världens ballaste namn!Sen körde Jacke e mig i sin bubbla.Eller herbie som vi säger:P
Jag har haft en sjukt rolig helg och jag hoppas att fler sådana med Jacke kommer snart igen:)
Imorgon är jag ledig från skolan , och eftersom jag  sovit fem och en halv timme sen i torsadg-fredag natt  ska jag sova som fan imorgon.Stakars Jacke som ska till skolan imorrn, hon har ju trots allt sovit lika mycket som jag.
SKADEGLÄDJE PÅ HÖG NIVÅ!
 Men nu ska jag sova, men kom ihåg att Texas är det tuffaste namnet.

Adjö


För Miriam Bratt

Här är en bild på Lillis.och innanna, men lillis är den korta Haha*äntligen någon som är kortare än mig*
image14

Hej

Hej nu var det ett tag sen jag skrivde, sry.Ha inte ingen tid attr skriva alls faktiskt.Imorgon, ska vi till älvsjömässan och kolla på miljövänliga lastbilar(: NAJS!Eller det e väl bara jag som tycker som vanligt:P
Nästa vecka är det gymnasiemnässa,  jag i björk var väldigt sabba med att skriva upp os på listan att stå,. Haha . jag ser as mycket frame mot att få kolla på alla som ska söka till vår skola, speciellt tjejerna. Helst ska det ju  inte börja några tjejer tycker jag . Tycker det är för många redan nu, hela tio stycken!FUCK TJEJER! Utom björk och antonia men man kan fan inte söga att dom e tjejer tilol hundra procent asså:p
 Och sorry om det e en massa stavfel nu för jag har ett väkldigt konstifgt tangentbord och så .Imorgon ska vi ha kals för någon som jaginte tänker nämna här.
 Och på lördag ska jag träffa favortitjeorna! Sandra westrin , Sandra jakobsson, Agnäs BöschHar ingen aning om vad vi ska görs men ngt kommer vi säkert på haha .
 Det brukar vi alltid göra,.Jaop. jag vet inte alls vad jag ska skriva men aa , men hej dåra

Vad blir det?

Vad blir det om man Korsar björk och mej?


















Svar:Doris i hitta nemo





Varför?

Asså jag orkar inte. Jag ska sluta vara ärlig, och jag ska definitivt lägga av med mina jävla skuldkänslor. Varför ska man ha dom? De förstör bara sitt liv så inåthelvete.













Varför ska man vara ärlig?

Alla läsare?

Var har alla läsare tagit vägen?
Förut för ngn vecka sen ökade läsarantalet , sen nu är det mindre än vad det var förut, tråkigt jag som börjat få upp min blogg känsla igen. Igår var jag på bio med lillis, det var fruktansvärt kul!
Vi är ju som vi är , så inne på bion satt vi och pussades och höll varandr i handen och kallade varann för "älskling" vi såg ju chuck and larry(heter den så?) som handlar i största allmänhet mycket om homosexualitet, och folk runtomkring oss började vrida på sig och sa till sit sällskap" kolla på dom" men vi fortsatte pussas som om det vore det naturligaste i våran värld. Sen gick vi till mums en snabbis haha. Vi köpte ingenting men de e kul att kolla såna affärer.
USCH vi såg blondinbella med, vad ful hon är. Alldeles finnig och dan. Och sen att hon presenterar sig som blondinbella och inte bara bella är ju fruktansvärt kul, "hej brunettFia". Det låter ju helt sjukt.Okej hon är rikskändis men endå liksom, varför kan folk inte bara säga vad dom heter?
Idag ska jag över till adelsö och täffa Björk, My och Robin.Vi ska käka på adelsö krog som det så fint det heter, eller kiosken som alla infödingar säger. Men som stolt munsö bo är det adelsö krog.

Vill bara tacka alla mina lesbiska vänner med respektiva pojkvänner att jag är glad att ni finns!




Nu vare bra för mig, //Brunettfia

RSS 2.0