IGÅR ÄGDE!

Igår hade pappa sin femtioårs fest. Satan i gatan va kul det va. Stod i baren till en början med sen tog micke hand om det, har knappt ngn röst idag, dansa o skrek från 10 till 5 imorse;). Petra var där med sin conny, det var trevlans att dom va där eftersom de e kul o festa med dom. Själv tyckte jag att petra åkte allt för tidigt, men hon åkte tydligen vid tre. Men som alla vet så har man inte så bra tidsuppfattning när man har en del alkohol i kroppen. Iallafall så tog jag, mamma, syster, svåger och dj/brorsans kompis Conny (inte petras conny)taxi hem till mamma o sov där. Brordern själv hade lagt sej hos pappa eftersom det är rally idag för hans del , stackarn han fick inte så mycket sömn. Eftersom vi hade hyrt festlokal måste det vara tyst efter ett, men dom som känner olson family vet att vi körde gärnet tills fem då alla drog:P , dom hade tydligen fått in en massa klagomål på oss, haha. Om tre år fyller mamma femtio, undra om vi får hyra samma lokal då:P. Vaknade faktiskt inte med ngn särskilt stor baksmälla idag, men antagligen beridde det på förnuftiga Fia som slutade drick groggar vid 4 och drack endast redbull :P. Men det var mycket trevligt igår, och jag hoppas det blir fler sådana fester framöver:D.


Hare!

PAPPA FEMTIO ÅR!

ALLA SOM ÅKER FÖRBI OSS IDAG , ELLER FÖRBI HUSBY IKVÄLL LÄGGER SIG PÅ TUTAN FÖR MIN OTROLIGT SÖTA FAR SOM HAR SIN FEMTIOÅRS FEST IDAG! GRATTIS PAPPA!

YEAH!

FÖRSTA DAN I SKOLAN!ÖNSKA MIG LYCKA TILL!

Helgens samanfattning

Okej i fredags var jag på ekerö men sandra o magnus(okej ursäkta agnes). Mycket trevligt. På lördan var det så att min goda bror petra hade sin artonårs fest. Stora tjejen ju;). Haha. Så det var Det jag gjorde, åkte dit vid fem, började dricka lite smått vid halv sex o sen kom lite folk och käka sen kom min familj o jag dansa med mina syskonbarn. Sen drog alla barnfamiljer och själva partajande började. Det var as kul! Dansa som fan , jag var "jättenykter" och dansade med min mamma o petras mamma o petra o alla de andra. Trevlans var det, nu kanske ni tänker Din mamm?!. Och JA! min mamma och jag har inga problem alls att festa ihop, det är bara roligt. Mamma kan vara värsta partydjuret hon.Sen efter en tid drog alla över till adelsö, där gick allt åt helvete. Men det e klart, allt kan bara gå åt helvete på den pinsamma delen av ekerö kommun. Alla började bråka, OCH JAG VILL BARA SÄGA TILL EN VISS PERSON SOM JAG PRATADE MED UNDER KVÄLLEN ATT DER ÄR !INTE OKEJ! JA HATAR DIG FORTFARANDE!. Ajja nog om det.Men vi drog igen med ngn färja kommer inte ihåg vilken, träffade också anders på adelsö, han liftade med i vår bil. Eller vår, den som jag åkte med:P. Jag, petra och anders o hans kompisar åkte iaf hem till petra, aldrig att jag går ngnstans utan den tjejen om allt inte e okej, Bröder till döden liksom. Satt där en stund sen GICK jag hem med anders o joel. Va hemma runt halv 4. Träffade bror vid busshållplatsen och gick med honom in, sen satte han sig vid gasolspisen och grillade korv rakt över lågan, knäppgöken. Jag vaknade upp på söndagen därpå med en riktig jääävla baksmälla, så den dagen spenderade jag framför tvn och försökte få alla att tycka synd om mej, men det gick inte så bra:P. Men det e det som är. På lördag är det pappas femtioårs fest! Shiiiet vad kul det ska bli, själv ska jag agera bartender:P. Och imorgon fyller petra 18, antagligen ska jag o mamma med henne o hennes mamma in till stan o käka, och ha det allmänt mys:).
Men nu ska jag gå o städa mitt rum:)
Hare!
Dagens kom ihåg!
ADELSÖBOR ÄR SOM SPERMIER, DET ÄR INTE (!) MÅNGA DET BLIR FOLK AV!

Senaste tiden

Jag vet , jag vet! jag har inte skrivit på ett tag.Har haft annat för mig^^. Eller? Jag vet att jag inte haft tid o sitta framför datorn, men jag har inte gjort något speciellt. Jag har städat pappas tomt eftersom han fyller femtio snart, och ska ha sin femtioårsfest.Vilket jävla partaj det kommer bli med! Hundra pers ska käka , sen kommer det väl antagligen fler efter det.Och nu på lördag fyller bästa Petra 18 , eller hon har iaf sin fest då. Fyller gör hon på tisdag, och knäpp som hon e;) ska hon inte ut med sina kompisar utan hoin ska ut med våra mammor:P. Men fan det skulle jag också gjort, inget går upp emot att festa med mamma 1 o mamma 2. Haha låter som om ja inte har ngt liv. "kör så att det ryker, morsan e okej!" det var typ våra mödrars favoritlåt för ett år sen!Men men på fredag har jag ingen aning om vad jag ska göra, det är säsongsavslutning på rasta, men pappa vart så sur sist jag var där eftersom jag kom in fast det var 20 års gräns.HAHA. Han gick typ o tjura hela kvällen:P. Får se hur jag gör , ska iaf vara fräsch på lördan sen.
Sen på onsdag börjar jag gymnasiet, ska bli as kul. Ska bli skönt också eftersom det inte e så många tjejer i den skolan. Tjejer kan vara förjävliga, killar är mer att lita på. Haha men de flesta tjejkompisar jag har e ju som killar:P. Snart ska jag gå ut med våra hundar med, ska bli jävligt skönt. Och snart är dt köp av gymkort med, som förra året, alltid efter sommarn.Men nu ska jag gå o slänga mej i duschen,

TJADÅ!

Igår

Igår var jag o sandra på stockholm cruising. FETT KUL!Det var apkul med lilla sandra, vi åkte raggarbil o hade det allmänt"munsökul" på vår "sandrafia kväll". Kul var det, träffade en del som man kände igen men ja o sandra var ju upptagna med att cruisa i raggarbilarna såklart;)
Det var mycket fina bilar, första bilen vi åkte i tog någon tiding kort på oss( ! ). Hjälp framsidan på DN? Haha.
Vo drog därifrån ruint ett tiden.Sen kom vi väl hem runt 2 snåret och typ 30 minuter senare ringde min vän jimmy och ville att vi skulle gå ut o prata. Så det gjorde vi , drog med oss två av sandras kusiner med, en 92:a ochen 94:a. Fett najs! Det ska börjas i tid! Sen gick vi hem o sov, sen åkte jag hem o nu sitter jag hät:P.
nu har jag skrivit klart och nu ska jag kika runt på andras bloggar! Och juste MIN MAMMA FYLLER ÅR IMORGON, GRATTIS MAMMA!

hare!

mys med lillsandra

Ikväll ska jag o sandra in till stockholm crusing o skaka rumporna! hahah öhm?

JAG SAKNA NANNA!

I tordags ringde sandra och frågade mej om jag ville följa med o vinka av inanna på station. Jag kunde inte motstå. Så igår var det de vi gjorde, shit jag tror jag fock en tår i mitt öga. Och nanna lär ha varit lite lätt irreterad när jag gick o kramde henne konstant i en timme, :P. Jag kommer saknar henne som fan , varför flytta till arvidsjaur? Okej att pilotskolan är där, men jag kan flytta den för hennes skull!Pratade med hennes mamma med, och hon sa att hon var jättestolt. Och vem är inte det? I grundskolan fick hon 315 av 320 tänkbara poäng! Och sen har hon gått ett år på blackan/natur med. Hon är duktig och jag tror dom flesta är stolta fan! Och all packning hon hade, haha! såg ut som om hontänkte att hon aldrig skulle komma hem:P.
Jag kommer sakna min mamma, nej INANNA!
Men vi hoppas på att dom här 12 veckorna går fort, och hon kommer hem på lovet igen , och alla har medtanke på inanna som börjar skolan på måndag, okej?


LYCKA TILL NANNA!

sammanfattning

Ja eftersom jag v et att folk dör om inte berättar vad jag gjort i helgen så gör jag det nu. Jag orkar inte köpa kläder till olika begraningar. På fredan satt jag barnvakt, och på lördan likaså. Det var det.Jag hoppas att ni äckliga andra snorungar har haft urtråkigt så att jag inte missat något!? Aja på fredan var det trevligt eftersom vi hade en liten kräftskiva/förkrök hemma hos oss. Sedan begav sig alla till Rasta( en liten "pub" här ute). Eftersom jag var där förra helgen o vakterna blev så surskalliga eftersom jag inte var tjugo. HAHAHA PAPPA JAG KOM VISST IN!Pilutta dig! På lördagen roade jag mej med att prata i telefon, bla med agnes, linn, alma o jimmy. Det var längesen ja träffade alla dom. Men ja saknar er inte ett dugg för jag är en människa utan känslor ni vet.

BAJS!

nu!

Jag vill åka hem nu!

Grattis mej!

Gratta mig, just nu är JAG den lyckligaste flickan i sverige!

den här sommar

Usch vad jag älskar sommarn. Sommarn börja sjukt långsamt och det hände inte så mycket. Men nu! Alla helger är ALLTID uppbokade, vilket är jävligt najs.Mycket festande ocvh mycket öldrikande har hunnits med;) Men det hör ju sommaren till. Men den skulle inte vart som den har varit om det inte var så att kjagh hade min oerhört korkade kompisar att partaja med;). Sitter nu och kollar på bilar med min systerson, något jag brukar göra med jim.Jag saknar någon väldigt mycket just nu så det är helt sjukt.Hoppas han kommer hit och håller mej sällskap och kramas lite ikväll när jag ska vara barnvakt. Nu ska familjen Olson ha kräftskiva OOOOPs  det var ju vi:P.

Pöss o smisk på rumpan!

Färgning

Idag har jag vart med min syster caroline som kom hem från norge, äntligen! Sen bar det av till petra som färgade mitt o mammas hår. Mamma gjorde inget speciellt med sitt hår, men ja är numera grön.
HAHA! Nej jag e röd/mörklila. LÅter knäppt men det e  asfint. Vet inte vad jag ska göra i helgen eftersom alla mina polare ska vila upp sig för lördagen då det är rockfest. men duktig som jag är har jag lovat bort mig. Jag ska sitta barnvakt, hur kul e det liksom? Ha en skrikande bebbe på armen , även om det e mysigt med ett litet barn är man, efter fredan oftast inte på så bra humör:P
Men nu ska jag gå ut med mammas alla hundar(: .

Hare!

RSS 2.0