fest på lördag:)

Japp igår fyllde man år, det var väldigt trevligt haha.
 Dagen idag har flytit på bra och idag tog jag även tripp till stan med Tona:)
köpte bla 2 tröjer:)
På lördag ska jag ha fest:)
Shit vad jag hoppas att det ska bli kul alltså, och att människor verkligen kommer. haha men det ordnar sej nog,
Jag hoppas och hoppas på att sandra ska ringa snart med numret till hennes chef så jag kan ringa Hon/han imorgon eller på måndag och fråga om dem har ngt jobb till mej :)


hejdå

födelsedag:)

Tänker inte blogga någonting idag, för idag är det min födelsedag:)

sovmorgon

hej hej.idag börjar vi egentligen tjugo i tio, men jag tar ennu längre sovmorgon eftersom vi har gympa. För med handen på hjärtat, skulle ni som tjej vilja ha idrott med bara killar?Inte jag iaf...
så jag tar tjugo i elva busen härifrån så kommer jag direkt nä'r vi börjar med verkstaden ist.Mycket bättre haha!

så nu ska ja kolla på tv:)

Ny bil (igen)

Hej hej alla glad, ni andra kan gå och dö.
Min nya bil

jag har fått en ny bil! Igen !!!!
 Denna gång en Volvo 944, har ju bara haft 340:n i 2 veckor men kopplingen+växlingen är inte något bra för n¨ågon som inte har så mycket körvana.
 Så därför blev det en 944, den e asfin.Den har gått ganska långt men det e iofs en volvo så det spelar inte så stor roll. Den e mörkblå:)
Så nu blir det köra av! 




Pappas nya bil


Pappa har också köpt en ny bil. En Dodge nitro 2008. den e också as fin. Metallicblå v6 motor:)


 

Volvo 340

Jag ska sälja min 340 som jag köpte för en vecka sedan pga nytt bilköp? Intresserad? Ska ha 3500kr för den,Bara gått 1400 mil.

Fest ikväll:)

Snart kommer min efterlängtade Linn hem till mej . Vi ska fixa oss och sedan träffa Jacke och milou för att sedan fara till pontus som har 20 års fest ikväll:)
 Det var mina planer för kvällen.

 En sak till, saker som ni inte har med att göra ska ni inte bry er om. Kan människor bara fatta det?!

tårar

Idag har verkligen inte varit  min dag, mer säger jag inte. Usch och fy fan vad ledsen jag harvarit idag.
Men min älskade Jacqueline kom och räddade mig i nöd.Haha.
Snart ska pappa jag ut och övningsköra, han ska bara kolla klart på handbollen först haha. Jag hatar verkligen handboll de e så jäkla tråkigt.
På fredag e det fest hemma hos pontus som fyller 20:) ska bli ruligt:)
Snart ska jag träffa linn också, som förresten gått och blivit offerbarn igen haha. Kristofferskolan liksom, haha muppskola som fan.

Varför kan inte alla vara ärlga hela tiden?

Yeah

Gud vad jag e irreterad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Strömavbrott

Okej det här är riktigt läskigt! , Strömmen kommer och går, adelsö är utan el , och pappa ska åka till annica. Jag väntar på att jacke ska hämta mej och jag e sjukt mörkrädd.
 Så du som känner att du kan hjälpa mig, ring innan jag sör av skräck!


hej folk!

Tjenare fan,  Måste säga ngt snabbt bara. Jag var ute och övningskörd med carro i 343:an , shit va kul det va. Jag som inte e seg på att trycka på gasen , gjorde det väldigt mycket haha. FolkraceFia kallade carro mej haha.
Ja det va bara det jag ville säga,. Haha Kul det måste vara för er att veta haha

Ny dag

Tja fan, idag gick man upp med morgonpigga emy. Sen vid halv tio väckte jag och hon mamma och pappa haha, moster orkade inte vara vaken själv. Snart ska jag väl åka.
Ikväll har Jocke fest, får se om ja orkar gå eftersom jag e sjuk och så.
 Men men ,   ha de så bra denna lördag , hare

Sen! Ett stort grattis till Inanna och Antonia  som båda fyller 17 år idag:)

Barnvakt

Nu har de små liven (äntligen) somnat haha, Moster här är utmattad som jag vet inte vad haha. De har varit helt sjukt gulliga idag  med kommentarer "puss till moster" . Sen har de gått och nästan bråkat om vem som fått mest uppmärksamhet av mig , haha. Om dem bara skulle veta hur mycket jag älskar dem alltså, enormt mycket.


Jag saknar er när jag inte är med er, tänker på er dygnet runt, ni är det bästa i mitt liv!


Från en stolt moster!

Blondie

Japp ska bli blond igen, men inte fjortisblond. nejnej. Om två veckor ungefär:)


Jim och Emy

Idag, eller ikväll, ska jag vara barnvakt till dessa små mirakel! Ska bli helt gudomligt, men sjuk som jag e  hoppas att de inte för ett himla liv haha. Efter dem har somnat ska jag läsa  min bok som vi har i uppgift att läsa  på svenskan.Den e riktigt bra faktiskt den heter "  hanteringen av de döda" läs den!
Men nu ska jag se på våra bästa år haha .
 Ha en underbar fredag!

Grattis Andreas!

Vill bara säga grattis till Andreas som fyllde 22 år igår:)

Allt och ingenting

Var med petra idag. Är alltid så jävla skönt att träffa henne. Vet inte vad jag skulle göra eller hur jag hade varit utan henne, ingenting antagligen. Pratade med henne idag om denne vän som jag sa till att hon får börja anstränga sig nu om vi ska vara vänner, eller bra vänner, för jag orkar inte göra det för två. Varför ska jag finnas till jämt och ständigt när jag inte får någonting tillbaka utav det? Det e inte så att jag inte gillar att människor litar på mej men jag gillar inte att det inte är likadant tillbaka alltid, Ge och ta?
Denna  vän har funnits där för mig förut , men senaste året har varit som en enda stor dimma och vi hat glidit ifrån varandra rejält. Synd faktiskt.Men nu är det två veckor sen hon skulle ringa mej , fortfarande inga missade samtal, Jag går och väntar på att hon ska kämpa det minsta , men nej. Men det e kanske bäst att få veta , usch vad jag hatade att skriva det där.Men  det  e kanske bäst att få veta.

I takt med att läsarantalet ökat har jag fått mer elaka kommentarer. Jag har typ raderat 7 st. Folk brukar inte kommentera, men gör dem det är dem bara elaka!
H*n säger att jag för det första gör grammatiska fel  när jag skrev " jag har fått en ny bil av pappa" JA jag har haft en bil innan denna, två faktiskt. Hade man tagit bort NY hade det betytt att det var min första. Jag kommer blockera ditt ip nummer om 2 dagar. Sen när jag skriver på bloggen skriver inte jag som om jag skriver en uppsats  i skolan. Varför skulle jag liksom? Kan inte jag skriva för att jag tycker det är kul? Måste jag hela tiden tänka på HUR jag skriver? Varför kan inte folk bara låta andra vara, nu var det så att jag inte gjorde ett grammatiskt fel, men hade jag gjort de behöver inte du kommentera det. Och om du ska göra det , använd ditt namn och din blogg. Annars visar du bara att du inte har något självförtroende, jag blir inte ett dugg sårad när du skriver. Men jag tycker det bara är tragiskt.

Detta inlägg blev mycket sorgsen till den övre part av inlägget, och mycket sur i det nedre.
SKÖT DIG SJÄLV SÅ SKÖTER JAG OM MIG SJÄLV, jävligt bra dessutom.

Tack Pappa För Min Nya Bil:)

Ja som ni förstår har jag fått en bil av min pappa idag:)
 En Volvo 343, en tjejbil. 87 års modell och den har bara gått 14000 mil:)
hittade enbild på google, men min e vinröd:)
image29

TACK SNÄLLA PAPPA!


ångest

Jag har ågren över mitt förra inlägg, jag vet att en person typ gör allt för mej. Men det som jag blev så tjurig över är att det alltid e jag som får ringa, h*n ringer aldrig mig, och det gör ont. Vill h*n inte? Orkar h*n inte ? eller e de så att h*n bara vill att jag ska ringa. Saken var den att h*n lovade mej att ringa mej på nyår och när det hade gått 8 dagar hade h*n fortf inte hört av sig. Jag sa ifrån rätt hårt, men va fan skulle jag gjort?
Ska man bara låtsas som ingenting? Sen smsade h*n mig och skrev för att vara exakt
" Hur ska jag bevisa att jag älskar dig. De går inte. Jag vet inte varför du vägrar tro på att jag älskar dig och bryr mig. Men om du anser att jag orsakar dig smärta  så vet jag inte hur jag ska kämpa"


Ring mig Mange

Övergiven

Vad jag än gör så känner jag mig övergiven av mina vänner , också utav en liten del av min familj. Jag är det såkallade svarta fåret. Nu har jag gått in i en period där jag vill se vilka som verkligen är min riktiga vänner, för att sedan kunna rensa ur dem som inte är det ur mitt liv. Dem som snackar en massa skit bakom min rygg vill jag aldrig höra av igen. Jag vet att det finns människor där ute i den stora vida världen som försöker få mej att tro att vi är goda vänner för att sedan gå och snacka blaj om mig med  dem vänner som verkligen betyder något. Hur fan tänker dem? Varför kan folk bara inte säga vad dem tycker rakt i mitt ansikte istället för att gå och snacka ?Okej det gör ont att höra vissa saker men fan så mycket ondare att få höra dem på omvägar. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK? Bästa vänner behöver inte höras av varje dag, men man kan fan höra av sig. Just därför börjar ja tvivla på vår vänskap, det känns som att nu när jag väl hittat någon som jag vill vara med och som vill vara med mej, bryr ni er inte längre?! Är det så man ska göra?

 Det här är verkligen inte till EN person utan faktiskt till två personer, och jag kan bara säga het uppriktigt hur besviken jag är på er. Jag tänker inte låta erat huvud vila på  min axel längre när ni är ledsna, för min tröja ska inte behöva bli våt för era tårar. Bevisa  det faktum att ni är riktiga vänner. Jag orkar bara inte.

unga mammor

Unga mammor är något av de  mest intressanta som finns. Min storesyster fick sin son Jim när hon var nitton år.  Och jag vet att det är något hon aldrig ångrat det och hon kommer aldrig att göra det heller. Det är inte förren nu jagförstår att hon var en så kallad "ung mamma" eftersom sara är nio år äldre än mig har hon alltid varit som en extra mamma för mig. Men nu när  mina vänner är lika gamla som sara var när hon fick Jim förstår jag hur ung hon egentligen var, Och jag beundrar henne. Jag vet nog och har nog alltid vetat att jag vill ha barn relativt tidigt. Inte nu kanske, men jag är nog inte säker på att jag skulle göra abort om jag blev gravid, men och andra sidan skulle jag aldrig skaffa ett barn mot killens vilja.Tänk bara tanken på att bli förälder fastän man inte vill, sen tänk på barnet som alltid kommer att bära med sej att deras pappa ville inte att dem  skulle komma till världen.Men det finns ett undantag där jag aldrig skulle göra abort, vad än killen sa, det är om fostret  utvecklats så pass mycket att det börjar bli ett barn. Då skiter jag fullständigt  i vad alla säger .Men som sagt det är upp till var och en hur dem ta sina beslut, men ja ville bara säga att jag beundrar verkligen unga mammor.


KEEP UP THE GOOD WORK!


Länge sen nu.

Nu var det länge sen jag skrev, Ganksa skönt faktiskt,
Julen har flytit på bra  med många bra julklappar:). Sandra har kommit hem från thailan men jag har inte hunnit träffa henne än:(. 
 Mellanagarna har jag spenderat med jacke, underbar den där tjejen alltså.Hon har verklige fått mej att tagga till. Ni som känner mej bra vet vad det handlar om, ni andra kommer märka det. Just ni sitter jag och kollar på mean girls. den e fan rolig asså..
Nyårsafton firade vi hemma hos Diana , det var trevligt men som typ alla fester blir det alltid bråk mellan folk, runt  tre drog vi och gick till fyra färjan tog fyrtiofem minuter att gå, Sen när vi kommit över ill munsö gick vi hem till mej därifrån. jag jacke och robin gick alltså 1.6 mil den kvällen,
Snart fyller jag år också det ska bli ryligt, funderar på att prata med min pappa och mamma angånde omjag kan få ha en liten fest::) Skulle vara jättekul faktiskt hehehe. Jag har fått min present av pappa idag med, en träningsmaskin, TACK PAPPA! Men nu ska jag träna lite sen kolla klart på filmen,

hejdå

RSS 2.0