Dumma agnes!

Agnes har ny kille, det är ite därför hon är dum, Men det va fa jag som skulle bli ung mamma.Ite hon! iofs har hon typ vart tsm med ha i en dag , Me ho har inte berättat för mej om det o det blir jag uppriktigt ledsen för,.men jag får la hoppas att ja får bli gudmor iaf^^

tönt incoming

Tjo, sitter  fraför datorn en dag som denna:)
Det spöregnar ute, hade tänkt ta en runda ´med min alldeles bedårade fyrhjuling, en man vill ju inte bli lerig.Så nu sitter  man här på rummet och fasar  sig själv för att gå ner till nedder våningen eftersom  våra norbaggar sitter dära:/. Undrar när dom ska åka hem'? Hela familjen flyr huset  när dom är hemma, eller så sitter man på sitt rum.Undra vad man ska hitta på ikväll man orkar ju inte bara sitta hemma o långsat ruttna bort heller.Även o det verkar rätt lovande nu. Men återigen stoppar våra kära norbaggar detta tänkande också. Just nu  sitter de och spränger vårt bioljud på tvn, men jag orkaar inte säga åt dom. Golvet liksom skakar på mitt rum för att det är så högt, och mitt rum är våningen över!
Nu ska jag försöka sluta nörda mig,

Hare!

Fan va mys.

Suttit hemma hela dan, har drömt mig bort i cybervärlden en halvtimma nu och börjar känna mig ärad till nördtiteln(: . Ska snart dra över till Björk och kika på rulle. Pappa och alla från 18 och uppåt ska till Rasta .Pappa kom med en pik som löd " du har inte åldern inne". Vavavavavava?, ser inte jag ut som 20??!! hahaha:P . Så jävla taskigt, jag hade tillochmed erbjudigt mig att köra bil liksom:P .  Det  var kanske  det han inte ville . Våra kära norbaggar är fortfarande här och förstör min vardag. Så dryga människor får man leta efter tror ja^^. Men nu ska jag prata med min kära Boel. För han envisas med och ringa mig. ^^


Hare!

Köp/pengagalen

Nu sitter man här, pank. Tredje vändan inne i stan på en vecka:/ , idag kom jag hem med: två väskor,ett skärp, halsband, linnen och 6(!) par trosor.Räknade ut på vägen hem att jag gjort av med 3.000 kronor på kläder väsker smink på 2 veckor, vilket är helt sjukt eftersom jag inte gillar att strosa runt i stan , innan de här veckorna förstås. Men det är en härlig känsla att tjäna egna pengar, ännu mer att göra av med dom(: . Just nu sitter jag och väntar på mitt intagningsresultat, jag vill se om jag kom in på st. Martins! "tillf'älligt fel", skit, kanske för att sidan är överbelastad. Men jag antar att jag kommer in där eftersom jag fick sjukt höga betyg :P.Eller aa 270 p. Plus att jag är tjej som har sökt Fordon (personbil), antar  att det inte är så många tjejer söker dit. Tyvärr. Men gladeligen är inte jag som alla andra höhöhö.Men nu ska jag gå och putsa på min Fyrhjuling.

Hare!

efterlysning

Någon som har ett tips på present till min pappa på hans femtioårsdag? Den får minst kosta 1500. och mes 2000. kronor?
 har du bara ett förslag SÄG DET!
hare!

Stan

Eftersom jag har turen att bo på landet är en resa en dag till stan ett dagsprojekt. Så jag och mathilda proppade fickorna fulla med pengar och drog in med halv ettan.  Jag har dock sumpat en hundralapp duktig som ja är, jag ko  iaf hem med en ny klänning som jag förhoppningsvis ska ha på Big meet(?) , ett  svart-vit randigt linne, en korthållare och en  ny maskara o ögonskugga. Hela kalaset gick på 600, eftersom jag är så fattig köpte jag klädeerna på budgetaffären H&M ( för den har ni aldrig hört talas om förstår jag!?). Och självklart var vi på invigningen av nya adelsökiosken o käka pizza efteråt:. Imorgon kommer släkt från norge hit och hälsar på det ska bli trevligt , så dörfr imorgon ska jag  vara hemma o städa mitt rum och tvätta mina kläder, kanske kommer jim och emy ut och myser lite(: .
Äntligen börjar jag få  sommarlovskänslan tillbaka, antagligen bara för att jag varit ledig enda från midsommar, men på onsdsag ska jag börja igen.Det ska bii skönt och få in lite pengar, eftersom jag varit så duktig  och gjort av med mina på  5 par skor o 5 tröjer och lite annat smått och gott(: . Petra har åkt ner till en kompis till henne nere i helsingland, vilket känns väldigt tomt för tilfället, en liten promiss skulle sitta finfint(:. Nu börjar man riktigt sakna Linn,Jace och Alma faktiskt, men vi kanske ska ses snart. Vet inte om jag skulle orka  utan er, ni är liksom så mycket för mig( : . Nu ska jag mysa med min syster och min pappa lite framför tvn. Caroline åker ju tilbaka en månad till norge nu för att säga HejDå till alla nu när hon ska flytta hit( : . Också vill jag bara säga till Magnus att det är så skönt att du kommit hem , jag har saknat dig jättemycket! Jag pratar ju med dig dagligen annars liksom( : . aja..



Hare! 

=)

Tjenare, igår kväll var jag barnvakt.En helvetesnatt, emy ville inte sova om man inte låg och kramade henne. Vilket jag fick göra, från kl 23.00 till 05.00, Herrejävlar! Halv fem fick jag krupp och ringde sara o beordrade ´hem henne.Jag kunde inte sova under dessa timmar, tvn funkade inte heller så jag satt vaken och tittade på de fina träden.Jättekul.Jag kom i säng kl 06.00 och sov till halv tre idag, sen gick jag upp satte mig i soffan och somna om. Det är det jag gjort idag, nu på kvällen kom Mathilda,pontus,my,andre,agnes ner till pölen satt där o softade ett tag. Sen vid tio ringde min chef, och sa att det fattades 10.000 i min kassa vilka jag lämnat ifrån mig till underman. Inget ont om det. men nu ska jag umgås med mina syskón.


Hare!

Är det någon som kan hjälpa?

Jag är tyvärr ingen datanörd, och inte så vidare klipsk heller, när man kikar runt på andras bloggar lägger de in fina bilder, hur gör man?:O


Hare!

Ny blogg

Nu startar jag en blogg, mycket tack vare att jag blivit jätteberoende över http://ungmamma15.blogg.se .Hon är en helt bedårande mamma till en helt bedårande söt liten Wilma.Dock ska hon ha en stor eloge för att hon står ut alla elaka kommentarer som sjuka personer skickar till henne.Skaffa er ett liv istället för att bråka med henne.Det är många som ser upp till henne för att hon är så stark.
Igår var  det midsommarafton, tyvärr var jag tvungen att jobba till klockan tre så jag missade dansen runt midsommarstången:( . Efter jobbet åkte jag hem med min syster som var rasande arg, och töntig som jag är gick jag och köpte blommr till henne:).Efter det var hon å bättre humör och vi började göra i ordning smörgåstårtorna som hon skulle ha med sej till några vänner till henne.När carro åkt kunde jag börja göra iordning mej för att åka till adelsö och träffa Woopiie eller jossan som hon egentlgen heter men eftersom hon heter så på tuffa PA har hon fått heta så.Runt elva drog vi vidare  till Tim&Diana. Det var väldigt trevligt, tills några idioter kommer och kastar krossade glas å golvet och går ifrån. framemot 2 blev det litesmå tjaffs på olika håll och jag åkte hem.Idag var det midsommardagen och som en fin tradetion som vi å munsö/adelsö har var vi och kika på fotboll,i år vann fel lag bara:) Men nu ska jag gå och lägga mej och sova, för att det har inte varit så mycket sömn de senaste nätterna.
hare!


RSS 2.0